Tarkusepäev Sipsikus

1. septembril oli Sipsiku lasteaia õueala üle pika aja jälle lastest tulvil. Suvi ja puhkuste aeg oli läbi saanud, koolilapsed olid sammud kooli sättinud ja lasteaialapsed lasteaeda.

Laste üllatus oli suur ja rõõmuhõiskeid sai hoov täis, kui Siil, Orav, Rebane ning Mõmmi uhke valge autoga, signaali saatel lasteaeda saabusid. See lärm ajas Sipsiku voodist üles. Ta astus oma uuest mängumajast välja – unine ja üsna suures segaduses. Sipsiku soovil otsustati hommikuvõimlemist teha. Pärast võimlemist kutsusid loomad kõiki lapsi endaga mängima ja õppima. Pärast väikest õppimist-mängimist koguneti jälle kokku ja siis saabus uus külaline, Kukk. Tema tervitas kõiki tarkusepäeva puhul. Aabits kaenlas, teatas ta, et on Aabitsakukk, otse aabitsa kaanelt. Varuks olid tal kingitused igale rühmale, et õppimine mängides lõbusamalt läheks. Seejärel tehti veidike kukepoksi ja tantsiti veel. Sipsik aga koos Kukega sõitsid Hulja lasteaeda, et ka sealseid lapsi tarkusepäeva puhul tervitada ja kingitused üle anda.

Head uut õppeaasta algust ja õhinaga õppimist edaspidiseks!