Tubli spordipoiss Henri

Kadrina Sipsikus, Krõlli rühmas, käib üks tubli spordipoiss Henri, kes on alles 5 aastane, aga  tal on juba 18 medalit ja neli karikat. Need on ta võitnud igasugustelt võistlustelt üle Eesti. Henri on kuldmedaleid koju toonud Kundast, Tartust, Viru-Nigulast, Porkunist ja mujaltki. Kõige rohkem võite ja medaleid on jooksuvõistlustelt. Pole ka ime, sest sellele julgele, aktiivsele ja rõõmsameelsele poisile  meeldib väga igasugune liikumine. Üle kõige armastab ta joosta ja jalgrattaga sõita. Sellel aastal võttis Henri osa Lääne-Virumaa jooksusarja kõigist kaheksast võistlusest ja võitis neist seitse!

Jalgpall meeldib Henrile ka. Ta käib oma vennaga koos Tarva jalgpalliklubi trennis Rakveres. Henri on väga sihikindel, enne alla ei anna kui saab mida tahab. Mina arvan küll, et tulevikus saab Henrist maailmameister ja olümpiavõitja. Edu Sulle, Henri!

Maarit Vaikmaa,
liikumisõpetaja