Uued mängumajad

Sõbrad head!!! Kõik armsad, kes hääletasid Kadrina Sipsiku tuluõhtu kasuks ja ka need, kes ei hääletanud. Meil on nüüd teile suurepärane uudis ja teadanne-1 aasta (3.mai.19!!!) pärast meie TULUÕHTUT, said meie auhinna rahade eest soetatud majakesed püsti!  Meie tänu ja suur rõõm on siiralt Palmako​´le ja Indrek Laulik´ule. Suur aitäh ja kiitus teile.  Täname OÜ Virumaa katused​ mõlema maja katusematerjali eest!!! Silikooniproff ja Tauno Salusoo​, aitäh Sulle, et olid abiks kõiges ja mõlemal Hulja ehituspäeval. Raido Hinno​ ja REIK VEOD OÜ, aitäh teile, et aitasite meil majapaki maha tõsta- teist oli nõnda suur abi! 

Meie ise. 

AITÄH TEILE, KALLID: Monica Jaanimets​ ja abikaasa, Kaire Jaakson​, Reimo ja poisid, Kristin Reinaas​, Villu Vaimets ja tüdrukud Kadrina maja püstitamise eest, Huljalt Getter Renel ja Erki Õunapuu​, Keiu samuti, Age Sirelpuu​ ja Rico Marten, Tauno Salusoo ja Kati Raudla, muidugi ka Andrus! Aitäh armas Raili Rado​.

Lisaks veel minu imeline Ivar Schwindt​ 

Sõbrad, nii hea on teha head ja luua head.

Aasta peale tuluõhtut, on meie tänuks ja tasuks just need kaks uhket ja erinevat majakest, mis said nii Kadrina lasteaia, kui Hulja aia hoovile püsti. 

Lasteaia hoolekogu

Sõnad seadis ritta Marge Schwindt