Reedel, 29.septembril toimus Hulja lasteaia hoovis Mihklipäeva laat „Eelista Eestimaist“

Mihklipäeva hommikul juhatas laadapäeva sisse Kübarapidu lasteaias saalis, kus lapsed ja maja personaal demonstreerisid oma vahvaid kübaraid.

Kella neljaks seadsid Klaabu, Nublu ja Jänku rühmameeskonnad üles müügiletid. Kaubaks olid vanemad toonud hoidiseid, köögivilju ja maiustusi. Laadalettide taga olid müüjateks sügiskübaratega Klaabu rühma lapsed. Kellel sentidega arvutamine selgem, sai küll ise hakkama, kuid täiskasvanud, nii õpetajad kui ka ostjad, olid kuuldekauguses, et vajadusel lapsele tuge pakkuda.

Kaubeldi suussulavate vahvlite, muffinite, küpsiste, kirjukoera, käsitööpulgakommide, mooside, suitsuvorstide, leibade ning erinevate puu- ja juurviljadega. Kartulile oli lausa eeltellimused. Laadameeleolu lõi akordionimuusika, millele said  lapsed soovi korral rütmipillidel kaasa mängida. Laadalistel oli võimalik lasta teha näomaaligut.

Täname kõiki  LAPSEVANEMAID, kes panustasid heategevuslikku laata tuues erinevat müügikraami.

Täname kohalikku ettevõtet MATSIMOKA, kes panustas meie heategevuslikku laata, andes  müügiks suitsuvorsti.

Laada tulu kasutatakse kevadise väljasõidu kulude katteks.

Sipsiku lasteaia Hulja rühmad

PILTE VAATA SIIT!